Hirmuinen kiire ollut paikasta A paikkaan B koko viikon, on ollut perheen peli iltoja, töitä ja flunssaa, onneksi flunssa on minun osalta voitettu, mutta mikä siinä on kun mies on kipeänä siitä ei voi olla kuulematta? hän ulisee sängyssä ja on kuin tekisi kuolemaa, vaikkakaan lämpö ei ole vielä 39 ylittänyt? Itse olen sairastellessa sellainen että teen kaiken mitä pitää kumminkin ja valitan ainoastaan iltasin että kun on kylmä. En osaa sairastaa. Ja vaikka kuinka oisi ukko kipeänä, hän ei osaa pysyä poissa painimasta, kahvin keittäminen aamulla on tapavaa, mutta mitä tulee siihen että käy muita ukkoja kumoomassa puoltoista tuntia niin se on aivan siedettävää.

Olen hieman yrittänyt ottaa kuvia arjestamme ja elämästämme, muttakun hukkasin muistikortin. Naureskelin ukolle jo pari päivää sitten että oli paljon helpompaa löytää kaiki tavarat edellisessä asunnossa, siellä ei tarvinnut kun kääntää päätään niin näki toisen puolen asunnosta. Neliöitä kun oli ruhtinaalliset 17.. tässähän ei ole kuin melkein 60 neliötä enemmän :D

Mutta tässä nyt jotain näitä joita nyt onnistuin napsimaan.

 

IMG_0377-normal.jpg

Onhan se kiva että perheessä on yksi tälläinen karvainenkin otus, muttakun tämä karvainen otus ei osaa olla yksin, sen on oltava koko ajan minun vieressäni. 

 

IMG_0391-normal.jpg

      Äijälle lupasin jo keväällä tehdä villasukat, mutta ne vähän jäi, joten nyt on niiden      aika.

                                  IMG_0393-normal.jpg 

    Miul ei ole tällä hetkellä kuin yksi viherkasvi, mutta kai näitä vielä pitäisi lisää  hommata. Ensi kesänä parveke ajaa kasvihuoneen virkaa! 

 

                   IMG_0398-normal.jpg

   Äojän musiikki harrastus vie suuren osan muksujen huoneesta tällä hetkellä, LP levyjä on joka puolella, sadat cd:t on jo saatu pois rumista cd- torneista (miksi niitä on koskaan alettu valmistamaan?) Siisteihin laatikoihin jotka menee sitten näppärästi kirjahyllyyn, kunhan sellaisen saa aikaseksi hankittua. 

 

                   IMG_0395-normal.jpg

 

 

                 IMG_0397-normal.jpg

 

 

Pienet yksityiskohdat siellä ja täällä saa minut inspiroitumaan, pian minulla on nätti ja persoonallinen koti, pitää vaan päästä sinne kirppiksille ja IKEA:an! :D