Kun menimme ensimmäistä kertaa kertomaan mammalle että meille tulee vauva, matkaan tuli pieni mutka. Menimme ovesta sisään ja mamma siellä jo huusi että voikun on ihanaa, kaksi vauvaa tulee loppuvuodesta!Tiesin että vanhin siskoni saa laspen marraskuussa, mutta en tiennyt että toinenkin siskoni saa muksun joulukuun lopussa. Meitä oli siis kolme sisarta yhtä aikaa raskaana.  Päätimme antaa Marjon onnelle aikaa ja olimme hiljaa.. Muutaman viikon päästä siitä kerroimme ja porukka oli onnessaan. Viikko siitä veljeni ilmoittaa että saa vauvan, viikkoa ennen minulla on laskettu aika. 

Elikkä meillä on perheessä neljä vauvaa ennenkuin Tammikuu loppuu.  

WP_000030-normal.jpg

Meitä on yhteensä seitsemän, minulla on kaksi isompaa veljeä, yksi pikku sisko ja kolme isoa siskoa.  Olen suurperheen toisiksi nuorin. Mamma kasvatti meidät kaikki yksin, kun isät huiteli missä sattui.                                                        

Minä ja pikku- siskoni olemme eri isältä kuin nuo vanhemmat. Mutta meillä ei ole koskaan jaettu ketään sisarpuoliksi. Ehkä silloin joskus murrosiässä. 

Leevillä on jo kolme serkkua 9- vuotias Otto. Pian 6- vuotias Jesperi ja 4- vuotias Stella. He ovat aina olleet leikkikavereita, koska me sisarukset olemme läheisiä emmekä ketään asu kauhean kaukana toisistamme, äiti on suuri yhdistävä tekiä. 

Voitte kuvitella millaisia joulut ja muut perhejuhlat on ollut meillä kun ollaan pelattu Monopolia tai Aliasta, Desibelit ovat nousseet huolestuttavan ylös ja aina joku alkaa mököttämään.

En välttämättä itse haluaisi ruveta suurperheen äidiksi, mutta sisaruksia on hankittava Leeville, koska olen kantapäänkautta oppinut kuinka tärkeä perhe on. 

          WP_000007-normal.jpg