Vauvan vaatteet saavat kaupoissa selkäkarvani pystyyn. Beigeä, vaaleanpunaista ja vaaleansinistä. Kaikki on niin tasapaksua. Ei minun lapselleni kiitos, lapseni ei ole tasapaksu. Silloin jo kun emme tienneet sukupuolta, sanoin kaikille, että meidän lapselle ei tule mitään vaalean sinistä, neutraalia eikä etenkään vaaleanpunaista. 

                        WP_000640-normal.jpg

Kun kävelette kaupassa, kaupungilla, puistoissa. Missä vaan. missä on lapsia.. kuinka monta tyttöä näät, jotka eivät ole puettuna vaaleanpunaiseen? Niitä ei kovinkaan montaa tule vastaan.

Pojilla on aina samat disney hahmot rintakehässä ja Unikko tutti sinisenä suussa. 

Ensimmäinen vaate mitä sain neulottua muksulleni oli kirkkaan oranssi unipussi ja mielestäni se sopii tytölle ja pojalle! :) 70- Luvun lasten vaatteet ovat ihania ja niitä haluaisin löytää. 

 

                 WP_000635-normal.jpg

Pinnasängyn on oltava musta, lakanat löysin jo, ihanan valkoiset joissa on pienen pieniä hymyileviä pääkalloja :)

En ymmärrä hurjaa kulutus hysteriaa kun vauva on tulossa, en tykkää uusista asioista muutenkaan. Miksi siis ostaisin uudet rattaat, uuden pinnasängyn..jnejne. Ainut minkä ostan uutena, turvallisuuden takia on turvakaukalo. Koska en voi luottaa siihen että jonkun kirppari turvakaukalo ei ole pudonnut pöydältä saatika ollut kolarissa. 

Teen paljon käsitöitä vapaa aikanani, mutta nykyään vapaa aikaa on vain hirmu huonosti ilta työn takia, kahdesta kymmeneen vuoro syö paljon aikaa itseltään arkisin ja viikonloppuisin on paljon muutakin tekemistä. Mutta onneksi on äitiysloma tulossa, silloin toivottavasti ehtii tehdä muutamat vauvan tossut :)