Heräsin pieniin potkuihin kymmenen aikoihin, katsoin viereeni ja huomasin mieheni jo lähteneen töihin. Ensimmäistä kertaa hän onnistui lähtemään töihin ilman että herätti minut! Aamukahvin juotuani, uutis otsikot selattuani päätin ruveta maalaamaan keittiön kaappeja, mutta maalipurkki voitti minut 1-0, en saanut sitä millään auki. Pitääkin muistaa ostaa uusi kuorimaveitsi, se ei ollut kauhean tehokas apuväline.

Näin unta IKEA:n reissusta, pitäisi ostaa niin hurjan paljoa kaikkea uutta, muttakun sinne pitäisi ensin päästä ja minun pitäisi alkaa muistamaan palauttaa työtunnit ajoissa, jotta joskus saisin palkan oikeaan aikaan.  Elämä on juuri niin hankalaa, kuin mitä siitä itse tekee.

Marilyn, tuo pieni karvainen kiusankappale, oli yön aikana päättänyt laittaa lankalaatikkoni uuteen uskooon ja sen selvittämisessä menikin tovi. Tajusin että minulla ei kyllä vähään aikaan ole kiirettä lankakaupoille, aika paljonhan noita vielä on.. 

 

_MG_0460-normal.jpg 

 

 

Sain jopa aamusta, selvitettyäni ensin lankani,  tehtyä mieheni villasukat valmiiksi.. Nyt pitäisi sitten saada inspiraatiota seuraavaan tekeleeseen. Ehkä oisi aika alkaa käyttää taas pipoja!  _MG_0468-normal.jpg

Koska Oranssi unipussi oli kuulema tyttömäinen tupsuineen, päätin tehä jotain mitä en tytölle pukisi. Eli tarkoitus oli että olisi ollut musta villatakki jonka selässä on valkoinen pääkallo.. Minulla ei ollut oikeaan aikaan valkoista, josten päätin tehä oranssin alienin pään villatakin selkään.. Ohjeita en ole koskaan osannut lukea mistään, joten tämänkin tein omalla mielikuvituksellani :) 

WP_000658-normal.jpg

Sunnuntait ovat tosi kivoja päiviä, kun ei oikeen tarvi murehtia mistään, joten hiukset takussa on hyvä olla. 

                          WP_000664-normal.jpg                                                                                                                                                                                                                                       WP_000649-normal.jpg                                                         

Haluaisin värjätä hiukseni kirkkaammiksi, mutta  vannoin itselleni että raskaana ollessani en niitä värjää. Jos siinä onnistu, saan varata kampaaja ja manikyyri ajan kun vauva on maailmassa, jotta oisin mahdollisimman nättinä sitten ristiäisissä. 

                                                                                                                                                                                                         WP_000688-normal.jpg                                                                    WP_000692-normal.jpg