Luen paljon Blogeja, lemppareihini kuuluu MouMou ja Mami GOGO.

Rupesin miettimään mistä itse tykkään lukea, päivän asut ovat kiinnostavia, ruoka blogeja on kiva selata ja sisustamiseen on hauskaa etsiä inspiraatiota Blogeista.

Mutta mitä jos minä alkaisin joka päivä kuvaamaan päivän asuani.. tulisi aika yksitoikkoisa tällä hetkellä.. päälleni menee sukkahousut ja muutama tuubi toppi, niiden päällä on usein sama kulahtanut villapaita.. Niistä riittäisi juttua yhdeksi päiväksi, työ asukin kun on aina se sama ISS:n t- paita ja legginssit.

Entäpä ruoka aiheeksi? Syön huonosti ja mitä sattuu milloinkin, en valmista mitään hienoja salaatteja tai näyttäviä aterioista.. Saarioisten roiskeläpät eivät välttämättä ole ruokablogin arvoisia.. 

Raskauskin on aika yksitoikkoista, etenkin kun vauvamaha näyttää enemmän turvotukselta. Tottakai jotain juttuja raskaudestani tulee blogiin, mutta eikai kukaan jaksa joka postauksessa lukea miten kivaa oli kun pieni potki iltaisin tai että kuinka hassulta maha taas näytti kun vauva käänsi kylkeä.. 

Sisustamisesta voisi olla kiva kirjoittaa, muttakun sitäkin teen hyvin rajallisesti nyt kun elää säästölinjalla, eikä kaupoille pääse kuin ainoastaan viikonloppuisin, jos edes silloin.. :D 

Kerran viikossa ilmestyvät postaukset ei välttämättä kasvata lukiakuntaa, eikä varmaan saa paljoa kommenttejakaan. Joten saattaa Blogin kirjoittaminenkin itselleen maistua vähän puulta.. 

Mutta jos nyt lopuksi kumminkin laittaisin kuvan kasvaneesta mahastani, paitsi että epäselväksi jää kuvan kanssa vaikka kuinka yritin, kumpaa kuvaan mahaa vai tissejäni..   Odotan ihan tosissani jo oman kropan takaisin saamista!

                           IMG_0422-normal.jpg